28. januar 2022

Spil koncert ved showcase i Belgien

Musikgrupper med interesse i at komme på international turné målrettet børn og unge kan nu søge om plads på YAMsession 2022, som afholdes i Belgien den 17.-19. oktober 2022.

YAMsession er en international, årligt tilbagevendende showcase og konference for professionelle, der arbejder med livemusik til det unge publikum. Siden 2011 har YAMsession således forenet bookere, producenter og musikere om at videreudvikle levende musikoplevelser af høj kvalitet til børn og unge.

Showcasen vil i år præsentere seks til otte fremragende og internationalt relevante livemusik-produktioner for unge. Kunne det mon være dig og din produktion? Tjek betingelserne for showcasen og ansøg på www.mubazar.com!

Bemærk venligst, at ansøgning om en plads på YAMsession-showcase ikke er det samme som at ansøge om at komme i betragtning til prisen YAMaward.

Flere danske grupper har tidligere optrådt på YAMsession. Hør her, hvad Rune Thorsteinsson fra danske Body Rhythm Factory fik ud af det:

"Det var en stor oplevelse at være en del af YAMsession! Vi fik mange koncertbookinger på den konto – mere end vi faktisk kunne spille, så det var virkelig positivt. Jeg kan varmt anbefale at ansøge om at spille ved YAMsession. Det er en fantastisk begivenhed og et fantastisk udstillingsvindue for unge musikere, der gerne vil spille for et ungt publikum."


Hvis du har spørgsmål, kontakt da venligst info@yamsession.org, eller find mere information om YAM-session her: www.yamsession.org