31. januar 2022

LMS Showcase 2022 - her foregår det!

LMS’ endags-event, LMS Showcase 2022, finder sted torsdag d. 29. september. Hidtil har vi holdt kortene tæt ind til kroppen med hensyn til den geografiske placering. Men ikke længere.

LMS har været rundt i kongeriget for at afsøge mulighederne, og efter lange og grundige overvejelser er pilen endt på… Amager Kulturpunkt, Øresundsvej, København S (bedre kendt som Amager).

“Amager Kulturpunkt er en oplagt location for vores LMS Showcase, fordi der er masser af scener, foyer, mødefaciliteter og andet nyttigt inden for en radius af få hundrede meter. Samtidig markerer vi på festlig vis, at vi nu skruer op for vores skolekoncertaktiviteter i Københavns Kommune,” siger Gitte Abildtrup, konstitueret direktør for Levende Musik i Skolen.

LMS Showcase er essensen af Levende Musik i Skolen leveret på en enkelt dag. Koncerter, networking, debat og faglige inputs til deltagerne, der som oftest omfatter musiklærere, skole- og kulturmedarbejdere fra kommuner i LMS’ koncertordning samt musikere og musikbranchefolk.

“Vi kalder til samling på et område, der i disse år buldrer af aktivitet. Flere og flere kommuner og flere og flere musik- og kulturskoler fatter interesse for det solide setup, som LMS står for: Bredspektret kunstnerkatalog, lettilgængelig booking, produktion af koncerter og undervisningsmateriale på højt niveau,” siger Gitte Abildtrup og tilføjer:

“Det er dejligt at mærke opbakningen til vores overordnede mission om, at alle grundskoleelever fra 2025 og frem skal opleve én professionel skolekoncert hvert år. LMS Showcase 2022 er et oplagt sted at få syn for sagen, at mødes om koncerter og musikfaglige diskussioner, og vi glæder os meget til at se alle, nye som gamle samarbejdspartnere.”


Der bliver åbnet for tilmelding på lmsshowcase.dk 1. marts 2022.

(musik i video: Going Back To New Orleans)